top of page

IT-Support

Vi kan tilby deg industriledende IT-Support og service ved å ta i bruk et fjernstyringsverktøy som heter TeamViewer. Dette gjør at vi får tilgang til din datamaskin og kan ordne problemet fra hvor som helst i verden!

Serviceavtale

Ønsker du forutsigbar drift og oppetid av dine datasystemer? Da tilbyr vi serviceavtale som innebærer at vi sjekker for oppdateringer, holder service og sikrer din oppetid av dine systemer!

Programvare

Trenger du ny programvare eller nytt system? Vi er behjelpelige med installasjon, oppdatering og service! Vi veileder deg til å finne riktig løsning som passer deg og dine behov best!

Prosjekt

Har du et prosjekt du trenger assistanse på? Vi tilbyr utleie av våre konsulenter over lengre tid på prosjekter og oppdrag.

Nettverk og Wi-Fi

Er du ute etter nytt nettverk for dine lokaler eller har du et eksisterende nettverk? Vi har bred kompetanse innefor dette feltet og installerer, konfigurerer og drifter dine løsninger!

Rådgiving

Som en konsulentvirksomhet har vi dyp kompetanse innenfor vårt fagfelt! Vi rådgiver og veileder deg, så du får best mulig opplevelse.

bottom of page